Een online werkplek

Overal ter wereld inloggen op hetzelfde bureaublad? Altijd toegang tot uw applicaties, ook de bedrijfsspecifieke? Dit is mogelijk met een Windows Server omgeving in de cloud.

De server wordt speciaal ingericht naar uw behoeften. Elk personeelslid krijgt zijn/haar eigen gepersonaliseerde bureaublad te zien. Alles is centraal via JS-ICT op afstand te beheren. Bij wijzigingen zoals bijvoorbeeld een nieuw personeelslid kunnen wij dit snel voor u realiseren zonder langs te hoeven komen. Uw data staat ook nog eens veilig online, en uw complete server kan worden geback-upt of zelfs dubbel worden uitgevoerd zodat u altijd door kan werken.

Dure computers zijn verleden tijd

Doordat al het werk wordt gedaan door de server worden de computers zelf weinig belast. De computer wordt alleen gebruikt om in te loggen op de server en om vervolgens het beeld vanaf de server weer te geven op de monitor. Het spreekt voor zich dat hier geen high end pc systemen voor nodig zijn. Helemaal bij veel werkplekken kan dit een flinke besparing opleveren.