Over ons

JS-ICT is ontstaan vanuit liefde voor het vak. Wij zijn een klein, jong en energiek bedrijf.  Het geeft ons een kick om ervoor te zorgen dat de ICT van onze klanten op rolletjes loopt. Heldere en eerlijke communicatie is voor ons belangrijk. Voorop staat een goede vertrouwensrelatie met onze klanten. Graag komen wij in contact met bedrijven die hiernaar opzoek zijn.

Onze klantenkring bestaat uit MKB bedrijven met 40 man personeel tot ZZP-ers. Wij zijn gevestigd in Elspeet vanwaaruit wij een groot gedeelte van Midden-Nederland bestrijken. Door gebruik te maken van slimme software kunnen wij een grote klantenkring naar tevredenheid bedienen.

Visie

ICT is een snel veranderend speelveld. De online wereld is altijd in beweging en wordt voortdurend veranderd. Wij willen als ICT partner van uw bedrijf altijd kennis en know how hebben van de nieuwste technieken.  Dat houdt in dat wij voortdurend door studies & trainingen het kennisniveau van JS-ICT up-to-date houden. Alleen zo kunnen wij garanderen dat onze oplossing de beste is.

Wij willen daarom van ontzorgen naar verrassen. Er voor zorgen dat ICT werkt en benut wordt door de klant is één ding. Verrassen door middel van meedenken en het aanreiken van betere oplossingen/automatisering is waarin wij ons willen onderscheiden.

Partners

Om onze professionele dienstverlening te waarborgen werken wij nauw samen met een aantal partners:

RoutIT JS-ICT Partner
CBizz - Partner JS-ICT
hp_business_partner JS-ICT
JS-ICT VoIP Telefonie partner VoIPGRID
JS-ICT VoIP Telefonie partner VoIPGRID