Mobiele Telefonie

Aangezien er steeds meer gebeld wordt via de smartphone leveren wij ook Mobiele Telefonie. Voornamelijk voor zakelijk gebruik is dit interessant. Wij kunnen hiermee uw organisatie voorzien van mobiele abonnementen, en u ook op dit gebied volledig ontzorgen.

Via het Mobiel Beheer Portaal, kunt u eenvoudig zelf wijzigingen doorvoeren, zoals het blokkeren van simkaarten, of het delen van data met uw collega’s.

Via onderstaande link logt u in op het Mobiel Beheer Portaal van JS-ICT.

KPN

JS-ICT maakt voor mobiele telefonie gebruik van de provider KPN. Wij hanteren dezelfde tarieven als KPN, dus u betaalt niks meer. Voordeel is dat u bij vragen & problemen veel sneller en efficiënter wordt geholpen.

Daarnaast is er een prachtige vast-mobiel integratie mogelijk als u ook VoIP telefonie bij JS-ICT afneemt.  Uw mobiele toestel gaat zich hiermee gedragen als een  onderdeel van uw vaste telefooncentrale.

De mobiele abonnementen die wij leveren hebben een looptijd van een maand. Hierdoor zit u dus nooit vast aan contracten van een jaar of langer. Ook op en afschalen van bundels wordt hierdoor erg flexibel.

Mobiel Beheer Portaal

Inloggegevens voor het Mobiel Beheer Portaal worden verstrekt bij het afnemen van een Mobiel Abonnement bij JS-ICT!